Digitale mobiliteit – Travelcard lanceert twee iPhone-applicaties

Geplaatst op 05 maart 2010 door

Digitale mobiliteit – Travelcard lanceert twee iPhone-applicaties

Wilt u precies weten hoeveel brandstof uw zakenauto werkelijk verbruikt? Dan kon u al sinds 23 december 2009 terecht op de site Werkelijkverbruik.nl van Travelcard. Daar vindt u een rekenmodel dat is gemaakt door TNO waarmee u heel eenvoudig berekent wat uw op papier zuinige auto nu echt verbruikt. Handig als u de mobiliteitskosten onder controle wilt houden.

Naast de site is er nu echter ook een iPhone-applicatie beschikbaar die informatie geeft over het werkelijk verbruik van uw zakenauto. Niet alleen een handige tool voor iedereen die geïnteresseerd is in de specificaties van bepaalde auto’s, ook een krachtig hulpmiddel voor de fleetmanager die een accurate budgettering van brandstofkosten nastreeft. De applicatie is gratis te downloaden via het App Store pictogram van uw iPhone, u hoeft alleen maar het zoekwoord Travelcard in te typen.

Om te besparen op brandstofkosten is het ook handig om te weten welke tankstations van goedkopere merken in de buurt zijn van waar u rijdt. Daarom heeft Travelcard ook de applicatie Station Locator ontwikkeld. Deze iPhone-applicatie is ook gratis beschikbaar en maakt het gemakkelijk om tankstations te vinden. U kunt zoeken op plaats of leverancier en de applicatie geeft bovendien aan of het om een onbemand of bemand tankstation gaat en of er een wasstraat aanwezig is. De snelste route vanaf het punt waar u zich bevindt naar het tankstation van uw keuze is uiteraard ook opvraagbaar.

De website en applicaties in combinatie met de handige tankpasoplossingen van Travelcard vormen het antwoord op de vraag: hoe bezuinig ik op mijn mobiliteitskosten? Besparen op deze kosten stelt u bovendien in staat om over de hele linie te bezuinigen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met de medewerkers van de Commerciële Binnendienst van Travelcard: 088-110 50 00.

Het Smart Mobility Network heeft als belangrijkste doelstelling "het informeren, inspireren en adviseren van bedrijven en werknemers op het gebied van Mobiliteit". Werkgevers en werknemers kunnen nu ook direct vragen omtrent dit onderwerp of een ander onderwerp stellen aan het Smart Mobility Team.

RSS Actueel RSS Brandstoffen RSS Financieel RSS Fleetmanagement RSS Mobiliteitsmanagement RSS SMN Partners

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.