Logistiek en transport – Wie wordt de Logistiek Manager van het Jaar 2009?

Geplaatst op 25 oktober 2009 door

Logistiek en transport – Wie wordt de Logistiek Manager van het Jaar 2009?

Op 11 november aanstaande vindt het najaarscongres van VLM plaats, tijdens de vakbeurs voor logistiek Logistica. Bij die gelegenheid zullen de vijf genomineerden voor Logistiek Manager van het Jaar zichzelf presenteren, meldt het Nieuwsblad Transport.

VLM Vereniging Logistiek Management LogoDe genomineerden zijn eerder deze week bekend gemaakt: Peter Roerig (Friesland Campina), Duco Buijze (Lekkerland), Kees Pingen (W. Heemskerk), Ton Francois (Van Gansewinkel) en Frans van den Boomen (Mars) gaan de strijd met elkaar aan. Bij de presentatie zullen de genomineerden vragen van het publiek beantwoorden, onder leiding van een logistiek deskundige. Aansluitend kan het publiek vervolgens zijn stem uitbrengen.

De titel Logistiek Manager van het Jaar 2008 ging in februari 2009 naar Lars Breedveld van Samsung Electronics. Onder zijn leiding zette Samsung een logistieke dienstverlening voor de eigen organisatie en haar klanten op die waarde toevoegt aan de totale sales proposition van Samsung.

Logistiek Manager van het Jaar LogoDe verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar is een initiatief van DHL Express, met ondersteuning van VLM en medewerking van Manpower. Dit jaar wordt de prijs voor de vijfde keer uitgereikt.

De verkiezing is bedoeld om het vakgebied logistiek stevig op de kaart te zetten. Juist door het snel afleveren van goederen en het bieden van optimale service kunnen bedrijven zich positief onderscheiden, zeker in tijden van crisis. Goede logistiek is daarvoor natuurlijk essentieel. Wilt u er zeker van zijn dat de logistieke processen in uw bedrijf goed op orde zijn, praat dan eens met C-track over een automatiseringsoplossing op maat.

Het Smart Mobility Network heeft als belangrijkste doelstelling "het informeren, inspireren en adviseren van bedrijven en werknemers op het gebied van Mobiliteit". Werkgevers en werknemers kunnen nu ook direct vragen omtrent dit onderwerp of een ander onderwerp stellen aan het Smart Mobility Team.

RSS Beleid

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.