Fleetmanagement – Leaseplan Duitsland kiest voor C-Track

Geplaatst op 07 oktober 2009 door

Fleetmanagement – Leaseplan Duitsland kiest voor C-Track

Leaseplan Duitsland biedt vanaf nu klanten een GPS fleetmanagement systeem meldt Firmenauto.de. Het C-Track positioneringsysteem van DigiCore maakt het Leaseplan mogelijk voertuigen real-time te volgen en geeft informatie over reisroutes, stilstand, de kilometerstand en rijeigenschappen.

Met het track and trace systeem kunnen zowel auto-, als ook transport- en bestelautoklanten hun workflow optimaliseren en hun logistieke processen en operationele planning binnen het bedrijf vereenvoudigen. Door het systeem kunnen overwerkuren, brandstofkosten en voertuigslijtage worden gereduceerd.

C-Track rapportageHet systeem is geschikt voor zowel kleine bedrijven met weinig voertuigen als voor grote wagenparken. De kosten van het GPS fleetmanagement systeem zijn volgens Leaseplan gebaseerd op het leasetarief. Volgens de leasemaatschappij is het systeem gebruiksklaar in het voertuig geïnstalleerd.

Voor meer informatie over C-Track (Nederland) en wat zij u of uw bedrijf kunnen bieden, kunt u terecht op de website of direct contact opnemen via 078 – 644 93 34.

Het Smart Mobility Network heeft als belangrijkste doelstelling "het informeren, inspireren en adviseren van bedrijven en werknemers op het gebied van Mobiliteit". Werkgevers en werknemers kunnen nu ook direct vragen omtrent dit onderwerp of een ander onderwerp stellen aan het Smart Mobility Team.

RSS Duurzame Mobiliteit RSS Fleetmanagement

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.